Boka tid!

Erbjudanden


Erbjudande v 20

Boka en lätt ansiktsbehandling så bjuder vi dig på färgning på fransar och bryn. Erbjudandet gäller endast under vecka 20. För bokning använd vår onlinetjänst eller ring oss på 013-16 38 02. Varmt välkomna!

Vårbehandlingar!

Nu har äntligen våra populära vårbehandlingar på menyn! För att boka någon av dessa behandlingar, ring oss på 013- 16 38 02 Gäller under mars, april, maj

 

Vårlyster
Vi gör en lätt ansiktsbehandling där din vintertrötta hud kommer bli ett minne blott. Vi förstärker dina drag med frans- och brynfärgning samt plockning/vaxning av bryn. Behandlingen avslutas med en lätt makeup i vårens färger.
Tid 1 tim 15 min NU 895:- värde 1625:-

 

Vårfin
Låt oss ge din hud en uppfräschning efter vinterns torrhet. Vi börjar med att torrborsta hela din kropp för att få bort torr hud. Därefter masserar vi in en fin brun utan sol creme på kroppen. Sedan är det dags för ditt ansikte. Nu peelar vi även här och masserar i en härlig mask. Du går härifrån med en helt ny lyster!
Tid 1 tim 15 min NU 995:- värde 1485:-

 

 Vårflirten
Nu är det dags att sätta dina ögon i fokus! Förstärk dina ögon med vår nya lashlift permanenta fransböj (håller ca 4-6 veckor). Vi färgar även dina fransar och bryn samt plockning/vaxning av bryn.
Tid 1 tim 15 min NU 795:- värde 1045:-

 

Vackra ögon och naglar
Förstärk dina drag med frans och brynfärgning samt plockning/ vaxning av bryn. Därefter tar vi hand om dina naglar och gör en permanent lackning i valfri färg. 
Tid 1 tim 25 min Nu 895:- värde 1045:-

 

Sköna ben och fötter
Denna behandling gör dina ben och fötter redo för ljusare tider. Vi börjar med att vaxa halvben och avslutar med en klassisk pedikyr samt lackning av tånaglar.
Tid 1 tim 20 min Nu 945:-  värde 1120:-

IPL

Nu erbjuder vi IPL behandlingar på salongen.
IPL är intensivt pulserat ljus som används vid vissa kosmetiska behandlingar, bland
annat för hudföryngring och hårväxt. Just nu har vi erbjudande om man går en kur på 6 gånger får man 20 % rabatt på hela kuren! För att se prislista, kolla under fliken IPL.