Boka tid!

Erbjudanden


 

Nylansering av Sound sleep coccon

Vid köp av en Sound sleep cocoon kräm från Dermalogica, få en sovmask på köpet!
OBS! begränsat antal


Vårmeny (gäller mars-maj)

Sköna ben och fötter
Denna behandling gör dina ben och fötter redo för ljusare tider. Vi börjar med att vaxa halvben och avslutar med en klassisk pedikyr samt lackning av tånaglar.
75 minuter 945:- ord 1120:-

Vårfin
Låt oss ge din hud en uppfräschning efter vinterns torrhet. Vi börjar med att torrborsta hela din kropp för att få bort torr hud. Därefter masserar vi in en fuktgivande bodylotion på kroppen. Sedan är det dags för ditt ansikte. Nu peelar vi även här och masserar i en härlig mask. Du går härifrån med en helt ny lyster!
75 minuter 995:- ord 1095:-

Vårflirten
Förstärk dina ögon med vår nya lashlift permanenta fransböj (håller ca 4-6 veckor). Vi färgar även dina fransar och bryn samt plockning/vaxning av bryn.
75 minuter 795:- ord 895:-

Vårlyster
Vi gör en lätt ansiktsbehandling där din vintertrötta hud kommer bli ett minne blott. Vi förstärker dina drag med frans- och brynfärgning samt plockning/vaxning av bryn. Behandlingen avslutas med en lätt makeup i vårens färger.
75 minuter 895:- ord 1230:-

Deep hydration facial

Deep Hydration Facial är en återfuktande och reparerande ansiktsbehandling med fokus på att berika och återställa hudens vitalitet. Perfekt för dig med en vintertorr hud och för dig med torrhetsrynkor. Dubbel exfoliering som avlägsnar döda hudceller och Medik8 fuktgivande Cream mask. Passar alla hudtyper, speciellt torr, känslig och mogen hud. 
45 minuter 
Värde 895:- NU 695:-

Ipl - ljusbehandling

Nu erbjuder vi IPL-behandlingar på salongen.
IPL är intensivt pulserande ljus som används vid vissa kosmetiska behandlingar, bland
annat för hudföryngring och oönskad hårväxt. 

Just nu har vi ett fantastiskt erbjudande! Går du en kur på 6 gånger får du sista behandlingen gratis. För mer info och bokning är du välkommen att ringa till oss.