Boka tid!

Erbjudanden


 

Hydr8 B5 Intense

Hydr8 b5 intense är ett effektivt serum med multimolekylär hyaluronsyra, vitamin b5 och ett nytt återfuktande boosterkomplex. Extrakt från sojaböna tillsammans med biosackaridgummi och saskatoonbär stödjer hudens naturliga produktion av hyaluronsyra och förhindrar dess nedbrytning. Din hud blir återfuktad, plumpad och smidig.
NU: 745:- ord 845.-


Vårbehandlingar (gäller under mars-maj månad)

Pedikyr och vax 
Denna behandling gör dina ben och fötter redo för ljusare tider. Vi börjar med att vaxa halvben och avslutar med en klassisk pedikyr samt lackning av tånaglar.
75 minuter 945:- ord 1120:-

Kroppsbehandling
Lättare kroppsskrubb som tar bort döda hudceller och får fram ny lyster. Vi applicerar även en återfuktande bodylotion. Avslutas med rengöring, peeling och mask i ansiktet.
45 minuter 695:- ord 1090:-

Lashlift med frans och brynfärgning
Förstärk dina ögon med vår nya lashlift permanenta fransböj (håller ca 4-6 veckor). Vi färgar även dina fransar och bryn samt plockning/vaxning av bryn.
75 minuter 795:- ord 895:-

Ansiktsbehandling med frans och brynfärgning
Vi gör en lätt ansiktsbehandling där din vintertrötta hud kommer bli ett minne blott. Vi förstärker dina drag med frans- och brynfärgning samt plockning/vaxning av bryn. 
60 minuter 895:- ord 980:-


Brasiliansk vaxning elevbehandling

Torsdagen den 21/3 mellan 9:30- 14:00 har vi elevpris på brasiliansk vaxning. Du måste ha sparat ut 4 veckor efter vaxning eller minst 2 veckor efter rakning. Under behandlingen kommer Emelie som har 15 års erfarenhet av vaxning vara med och vägleda. Bokning av detta sker endast via telefon 013 16 38 02.
Ordinarie pris är 550:-, elevpris är 225:-


Microneedling

Microneedling är en effektiv behandlingsmetod där man skapar hundratusentals mikroskopiska hål i huden för att framkalla en kontrollerad inflammation. Detta resulterar i att tillväxtfaktorer stimulera och huden börjar producera nytt kollagen och nya kapillärer bildas. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Microneedling behandlar effektivt bl.a:

- Ärr

- Fina linjer och rynkor

- Pigmenteringar

- Förstorade porer

Det tar 2-6 veckor innan du kan se ett tydligt resultat eftersom det tar den tiden för nytt kollagen att bildas.
Normalt behövs ca 3-6 behandlingar beroende på hudens status innan första behandlingen. 

Just nu! Gå en kur på 3 microneedling för ansikte.
Du betalar endast 3588 :- ord 4485:-