Boka tid!

Hudvårdsfavoriter


VÅRA FAVORITER 

Biolumin- C serum
Dermalogica

Vegas post apocalyptic
Smith & cult

r-retinoate intense
Medik8

Fizz mask 
Dermalogica

Soiree diaries
PÜR


Vårbehandlingarna är äntligen här!

För att se årets vårbehandlingar, klicka på fliken erbjudande.  Alla behandlingar går att boka via telefon 013- 16 38 02 eller via vår hemsida. 


Ny rengöring från Dermalogica 

Nu har Dermalogica släppt en ny rengöring för torr hud. Rengöringen gör huden ren, mjuk och len samt stärker hudens naturliga barriärsfunktion. 
Finns i två olika storlekar, 150ml och 395ml. 
Pris: från 395:- 


Ny dagkräm från Dermalogica

Prisma protect spf30 är en multifunktionell mjukgörare med avancerad teknologi som ger huden långtidsverkande fukt och skydd.
Kraftfulla antioxidanter och ett bredspektrigt uv.skydd motverkar och förebygger de första tecken på hudåldrande. 
Prisma protect spf30 passar alla hudtyper och hudtillstånd. 
Pris: 750:-


Liquid peptides

Detta är ett serum som innehåller en 30% peptidblandning som tack vare en helt ny teknik levererar peptiderna till det hudlagret som behöver de bäst!
Liquid peptides är ett alternatid till a-vitamin och minskar djupare rynkor tack vare muskelavslappnande peptider, samtidigt som det även reducerar
ytligare rynkor och gör huden fastare med kollagenstimulerande peptider. Innehåller även probiotika som balanserar hudens bakterieflora.

Pris 695:-


Nya rengöringar från Medik8

Nu har Medik8 släppt två nya rengöringar som passar alla hudtyper med även den känsligaste.
Micellar mousse är en micellär mousse rengöring som rengör skonsamt men effektivt. Närande olivolja avlägsnar smuts samtidigt som hudbarriären skyddas.
Moringaextrakt verkar fuktgivande och bildar en skyddande film på huden som skydd mot luftburna föroreningar. Glycerin verkar naturligt fuktgivande.
Pris 395:- 
Lipid- balance cleansing oil är en ultralätt oljerengöring som förvandlas till silkeslen mjölkemulsion. Löser svåravlägsnad makeup (ej ögon).
Lätt att skölja av och lämnar huden vacker och mjuk. 
Pris 395:-