Boka tid!

Hudvårdsfavoriter


VÅRA FAVORITER 

Biolumin- C serum
Dermalogica

Vegas post apocalyptic
Smith & cult

Pore minimising tonic
Medik8

Fizz mask 
Dermalogica

Soiree diaries
PÜR


Ny serie från Medik8

NYA serien Pore refining jobbar med att synligt förminska porerna och gör att du slipper bli glansig under dagen. Produkterna innehåller rödklöver extrakt, mandelsyra och salicylsyra som hjälper till att kontrollera oljeproduktionen och som samtidigt förminskar förstorade porer.
Serien består av rengöring, ansiktsvatten, scrub, creme och en mask med aktivt kol som drar orenheter, bakterier, smuts, föroreningar och överflödig olja från huden.


Microneedling (ny)

Nu har vi äntligen börjat med Microneeling på salongen. För mer info kan du antingen kontakta oss på 013-16 38 02 eller läsa under fliken ansikte, sedan microneeling.


Nytt märke på salongen Smith & Cult

Smith & Cult är ett exklusivt märke som har både nagellack och makeup. Smith & Cult står för dualitet och individuella uttryck. De strävar hela tiden efter att hitta på något nytt, ovanligt och beroendeframkallande inom makeup och nagellack.
Alla nagellacken har en jämn täckning och en skinande glans. De har en skräddarsydd 8-free formula som innebär att de är tillverkade utan dietylftalat, toluen, formaldehyd, formaldehyd-harts, kamfer, xylen, etyl tosylamide och trifenyl fosfat.
Pris 239:-