Boka tid!

Produkter


Decleor

Sedan företaget grundades i Paris för över 35 år sedan har ett forskarteam utvecklat Decleor till ett komplett hudvårdskoncept. Decleor är ledande inom aromaterapi, det vill säga användandet av koncentrerade aromatiska växtessenser. Växtessenserna har naturligt doftande och konserverande egenskaper, vilket gör dem rena och ett naturligt hudvårdsval.

Hjärtat i serien är de unika, 100 % naturliga Aromessence™-serumen. De aktiva molekylerna är så små att de lätt tar sig ned i huden där de djupbehandlar. Huvuduppgiften är att rena huden, stimulera cellförnyelsen och att balansera huden. Aromessensen hjälper dessutom till att slussa ned övriga ingredienser i huden, vilket förstärker effekten av efterföljande crème.

Medik8

Medik8 är ett professionellt hudvårdsmärke, vilket betyder att produkterna säljs via professionella kanaler som läkarmottagningar, hudvårdskliniker, medicinskt spa och premiumspa samt utvalda specialistwebbplatser som säljer professionella märken. Medik8 har vuxit till ett världskänt varumärke som förespråkas av dermatologer, läkare och professionella hudvårdsspecialister. Trots sin relativt unga ålder är Medik8 erkänt som ett världsledande märke inom cosmeceuticals och finns i nuläget i 37 länder. 
Alla våra kemiska peelingar utförs med Medik8s produkter av Medik8 certifierade hudterapeuter.

 

Dermalogica

Dermalogica är utvecklat med hänsyn till det stressade, moderna liv många lever och de konsekvenser det har på huden. Hos Dermalogica finns inga tidskrävande hudvårdsrutiner eller produkter i påkostade förpackningar. Jane skapade en hudvårdsserie som inte innehåller komedogena ingredienser, dvs sådana som täpper till huden och därmed framkallar pormaskar. Produkterna är därför fria från tilltäppande mineraloljor, de innehåller heller inte allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande S.D.-alkohol.

Dermalogica har skapat en revolution inom hudvård och används av såväl celebriteter i Hollywood som av professionella inom hudvård. Dermalogicas hängivenhet inom professionell hudvård återspeglas genom kraftfulla produkter i enkla förpackningar, med tyngdpunkt på hudvårdsutbildning, hela tiden genom Janes vision – intelligenta produkter till intelligenta användare.

 

Cliniccare

Cliniccare är avancerad och professionell hudvård med en liten men effektiv serie produkter av högsta kvalité och höga koncentrationer av aktiva ingredienser, där lågmolekylär hyaluronsyra spelar en viktig roll i alla produkter – för djup och långvarig återfuktande effekt. Tre serier med olika inriktningar erbjuder hudvård för alla behov och en enkel rutin med rengöring, toner, essence och fuktcreme vårdar huden på alla nivåer. 
Varumärket och filosofin bakom varumärket är svenskt, men produkterna utvecklas och produceras i Sydkorea. Fokus ligger på enkelhet och effektivitet - genom att öka fukthalten (hyaluronsyra) och mängden protein (EGF) i huden så bromsas utvecklingen av ålderstecken. I kombination med ingredienser och formuleringar som adresserar inflammation och skadade hudceller kan huden hållas hälsosam och yngre längre. 

Cover FX

Cover FX skapades ursprungligen för att behandla världens mest krävande hud – den hyperkänsliga och irritationsbenägna. Från att ha varit enbart ett dermatologiskt baserat märke är det idag en hel produktserie med överlägsen färgmatchning, avancerade sammansättningar och vårdande ingredienser för att skapa en jämn, felfri finish för alla – oavsett hudfärg, ålder och hudtyp. Detta revolutionerade skönhetsmärke erbjuder ett brett sortiment av primers, concealers och foundations i alla olika former för att passa alla.

 

OPI

OPI´s berömda nagellack finns i över 400 vackra nyanser
och säljs i fler än 70 länder. OPI´s nagellack är internationellt kända
för sin otroligt höga kvalitet och vinner ständigt priser och Bäst i Test.
Lacken är mycket enkla att applicera, ger en blank och elegant yta
och är mycket slitstarka vilket ger ett mer hållbart resultat.

Smith & Cult

Smith & Cult är ett exklusivt märke som har både nagellack och makeup. Smith & Cult står för dualitet och individuella uttryck. De strävar hela tiden efter att hitta på något nytt, ovanligt och beroendeframkallande inom makeup och nagellack.
Alla nagellacken har en jämn täckning och en skinande glans. De har en skräddarsydd 8-free formula som innebär att de är tillverkade utan dietylftalat, toluen, formaldehyd, formaldehyd-harts, kamfer, xylen, etyl tosylamide och trifenyl fosfat. 

 

Cinq Mõndes

Cinq Mõndes är internationellt etablerade som pionjärer när det gäller utveckling av professionella massagetekniker och behandlingar. Deras spa-produkter är kända för sina underbara konsistenser och ljuvliga dofter. Idag finns Cinq Mõndes i över 40 länder och är erkända för sina Spaer som är rankade bland de bästa i världen.

 

Jane Iredale

Mineralbaserad makeup som är framtagen för att vårda och fokusera på din hud. Jane startade märket 1994 och lade direkt fokus på hudhälsa. Tack vare sin bakgrund som makeupartist visste hon hur viktigt det är att ha en frisk bas att arbeta på. Makeup ska vara kul och få dig att bli glad och framhäva dina ansiktsdrag och din naturliga skönhet. Märket är omtyckt världen över av hudterapeuter så väl som sminknördar.

PÜR

PÜR Cosmetics är The Complexion Authority, mineralmakeup med ett syfte: att förbättra din hud. Samtliga produkter är formulerade med hudvårdande ingredienser som verkligen hjälper till att förbättra din huds utseende.
PÜRs unika Ceretin-komplex kombinerar vårdande retinol med effektivt återfuktande ceramider för bättre hud över tiden. Formulan är kliniskt testad och innehåller den senaste anti-age-teknologin som kapslar in aktiva nyckelingredienser för att reducera och motverka ålderstecken. Studier visar att genom att använda produkterna kan man få friskare hud på 60 dagar. PÜR är dessutom Cruelty Free, talkfritt, parabenfritt, petrolatum/vaselinfritt, fri från mineralolja, SLS-fri, glutenfritt. PÜR Cosmetics är för alla som vill vara naturligt vackra och samtidigt ta hand om sin hud.

Marc inbane

Marc Inbane är ett holländskt skönhetsföretag som är specialiserat på kosmetik och skönhetsprodukter av högsta kvalitet. Produkterna säljs över hela världen genom skönhetssalonger.
Med vår hektiska livsstil, begränsade soltimmar och skadlig UV-strålning var idén om ett naturligt solspray född: ett friskt och säkert sätt att få en naturlig semestersolbränna året runt.