Boka tid!

Produkter


Decleor

Sedan företaget grundades i Paris för över 35 år sedan har ett forskarteam utvecklat Decleor till ett komplett hudvårdskoncept. Decleor är ledande inom aromaterapi, det vill säga användandet av koncentrerade aromatiska växtessenser. De har naturligt doftande och konserverande egenskaper, vilket gör dem rena, ett naturligt hudvårdsval.

Hjärtat i serien är de unika, 100 % naturliga Aromessence™-serumen. De aktiva molekylerna är så små att de lätt tar sig ned i huden där de djupbehandlar. Huvuduppgiften är att rena huden, stimulera cellförnyelsen och balansera huden. Aromessensen hjälper dessutom till att slussa ned övriga ingredienser i huden, vilket förstärker effekten av efterföljande crème.

Dermalogica

Dermalogica är utvecklat med hänsyn till det stressade, moderna liv många lever och de konsekvenser det har på huden. Hos Dermalogica finns inga tidskrävande hudvårdsrutiner eller produkter i påkostade förpackningar. Jane skapade en hudvårdsserie som inte innehåller komedogena ingredienser, dvs sådana som täpper till huden och därmed framkallar pormaskar. Produkterna är därför fria från tilltäppande mineraloljor, de innehåller heller inte allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande S.D.-alkohol.

Dermalogica har skapat en revolution inom hudvård och används av såväl celebriteter i Hollywood som av professionella inom hudvård. Dermalogicas hängivenhet inom professionell hudvård återspeglas genom kraftfulla produkter i enkla förpackningar, med tyngdpunkt på hudvårdsutbildning. Hela tiden genom Janes vision – intelligenta produkter till intelligenta användare.

Peter Thomas Roth

Peter Thomas Roth förändrade sättet att arbeta med hudvård när han ville förändra sin egen hy. Hans sökande efter produkter som skulle kunna förbättra hans allt annat än perfekta hy ledde bara till besvikelse. Peter blev nedslagen när han upptäckte att de tillgängliga behandlingsalternativen inte var effektiva för hans hudtyp och ofta lämnade en obehaglig, obekväm hinna på huden. Han bestämde sig då för att utveckla ett sortiment av behandlande produkter som skapats med effektiva ingredienser och avancerad teknik och som erbjöd lösningar för ett brett spektrum av hudvårdsbehov. Det gav upphov till Peter Thomas Roth Clinical Skin Care.

Peter är fortsatt aktivt engagerad i den pågående, progressiva produktutvecklingsprocessen och kreativa varumärkeshanteringen, som idag omfattar drygt 100 produkter. Det stora sortimentet av problemlösande produkter är inriktat på unika hudvårdsbehov och inkluderar fuktcremer, rengöringsprodukter, solvårdsprodukter och behandlingar som är inriktade på att motverka åldrandet, akne och torrhet.

OPI

OPI´s berömda nagellack finns i över 400 otroligt vackra nyanser
och säljs i fler än 70 länder.OPI´s nagellack är internationellt känt
för sin otroligt höga kvalitet och vinner ständigt priser och bäst i test.
Lacket är mycket enkelt att applicera, ger en blank och elegant yta
och är mycket slitstarkt vilket ger ett mer hållbart resultat.

Cinq Mõndes

Cinq Mõndes är internationellt etablerat som pionjärer när det gäller utveckling av professionella behandlingar och massagetekniker. De spa-produkter som utvecklas är kända för sina underbara konsistenser och ljuvliga dofter. Idag finns Cinq Mõndes i över 40 länder och är erkända för sina span, som är rankade bland de bästa i världen

Jane Iredale

Mineralbaserad makeup som är framtagen för att vårda och fokusera på din hud. Jane startade märket 1994 och la direkt fokus på hudhälsa. Tack vare sin bakgrund som makeupartist visste hon hur viktigt det är att ha en frisk bas att jobba på. Makeup ska vara kul och få dig att bli glad och framhäva dina ansiktsdrag och naturliga skönhet. Märket är omtyckt världen över av hudterapeuter så väl som sminknördar. Lookfantastic har ett brett urval av smink från Jane Iredale inklusive blush, concealer, mascara, läppstift, rouge primers och highlighters.

Cover FX

Cover FX skapades ursprungligen för att behandla världens mest krävande hud – den hyperkänsliga och irritationsbenägna. Från att ha varit enbart ett dermatologiskt baserat märke är det nu en hel produktserie med överlägsen färgmatchning, avancerade sammansättningar och vårdande ingredienser för att skapa en jämn, felfri finish för alla – oavsett hudfärg, ålder och hudtyp. Detta revolutionerade skönhetsmärke erbjuder ett brett sortiment av primers, concealers och foundations i alla olika former för att passa alla.