Boka tid!

Produkter


Decleor

Sedan företaget grundades i Paris för över 35 år sedan har ett forskarteam utvecklat Decleor till ett komplett hudvårdskoncept. Decleor är ledande inom aromaterapi, det vill säga användandet av koncentrerade aromatiska växtessenser. Växtessenserna har naturligt doftande och konserverande egenskaper, vilket gör dem rena och ett naturligt hudvårdsval.

Hjärtat i serien är de unika, 100 % naturliga Aromessence™-serumen. De aktiva molekylerna är så små att de lätt tar sig ned i huden där de djupbehandlar. Huvuduppgiften är att rena huden, stimulera cellförnyelsen och att balansera huden. Aromessensen hjälper dessutom till att slussa ned övriga ingredienser i huden, vilket förstärker effekten av efterföljande crème.

Medik8

Medik8 är ett professionellt hudvårdsmärke, vilket betyder att produkterna säljs via professionella kanaler som läkarmottagningar, hudvårdskliniker, medicinskt spa och premiumspa samt utvalda specialistwebbplatser som säljer professionella märken. Medik8 har vuxit till ett världskänt varumärke som förespråkas av dermatologer, läkare och professionella hudvårdsspecialister. Trots sin relativt unga ålder är Medik8 erkänt som ett världsledande märke inom cosmeceuticals och finns i nuläget i 37 länder. 
Alla våra kemiska peelingar utförs med Medik8s produkter av Medik8 certifierade hudterapeuter.

 

Dermalogica

Dermalogica är utvecklat med hänsyn till det stressade, moderna liv många lever och de konsekvenser det har på huden. Hos Dermalogica finns inga tidskrävande hudvårdsrutiner eller produkter i påkostade förpackningar. Jane skapade en hudvårdsserie som inte innehåller komedogena ingredienser, dvs sådana som täpper till huden och därmed framkallar pormaskar. Produkterna är därför fria från tilltäppande mineraloljor, de innehåller heller inte allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande S.D.-alkohol.

Dermalogica har skapat en revolution inom hudvård och används av såväl celebriteter i Hollywood som av professionella inom hudvård. Dermalogicas hängivenhet inom professionell hudvård återspeglas genom kraftfulla produkter i enkla förpackningar, med tyngdpunkt på hudvårdsutbildning, hela tiden genom Janes vision – intelligenta produkter till intelligenta användare.

 

Cover FX

Cover FX skapades ursprungligen för att behandla världens mest krävande hud – den hyperkänsliga och irritationsbenägna. Från att ha varit enbart ett dermatologiskt baserat märke är det idag en hel produktserie med överlägsen färgmatchning, avancerade sammansättningar och vårdande ingredienser för att skapa en jämn, felfri finish för alla – oavsett hudfärg, ålder och hudtyp. Detta revolutionerade skönhetsmärke erbjuder ett brett sortiment av primers, concealers och foundations i alla olika former för att passa alla.

 

OPI

OPI´s berömda nagellack finns i över 400 vackra nyanser
och säljs i fler än 70 länder. OPI´s nagellack är internationellt kända
för sin otroligt höga kvalitet och vinner ständigt priser och Bäst i Test.
Lacken är mycket enkla att applicera, ger en blank och elegant yta
och är mycket slitstarka vilket ger ett mer hållbart resultat.

 

Cinq Mõndes

Cinq Mõndes är internationellt etablerade som pionjärer när det gäller utveckling av professionella massagetekniker och behandlingar. Deras spa-produkter är kända för sina underbara konsistenser och ljuvliga dofter. Idag finns Cinq Mõndes i över 40 länder och är erkända för sina Spaer som är rankade bland de bästa i världen.

 

Jane Iredale

Mineralbaserad makeup som är framtagen för att vårda och fokusera på din hud. Jane startade märket 1994 och lade direkt fokus på hudhälsa. Tack vare sin bakgrund som makeupartist visste hon hur viktigt det är att ha en frisk bas att arbeta på. Makeup ska vara kul och få dig att bli glad och framhäva dina ansiktsdrag och din naturliga skönhet. Märket är omtyckt världen över av hudterapeuter så väl som sminknördar. Lookfantastic har ett brett urval av smink från Jane Iredale inklusive blush, concealer, mascara, läppstift, rouge, primers och highlighters.