Boka tid!

Spa

Här hittar du alla sköna spabehandlingar som du kan boka hos Nettan's


DAG SPA 

Koppla av tillsammans i vår spaavdelning. Vi dukar upp med underbara produkter för kropp och ansikte. Du får tillgång till bastu, ångdusch och kurbad. Du får låna badrock, tofflor och handduk av oss och ni får ta med egna badkläder. 
Max antal 5 stycken. 

 • 2 timmar 595:- per person
  (i priset ingår en goddiebag med härliga produkter)
 • Önskar ni att få serverat lite ost, kex och bubbel kan vi arrangera det till en kostnad av 139:- extra per person.

BEHANDLINGAR I VÅRT SPA 

 • LYXKUR 2 timmar 25 min 1825:-
  Den här är en lyxkur utöver det vanliga. Något för dig som vill unna dig något speciellt. Denna lyxkur inleds med att tillföra värme till kroppen i bastun. du skrubbas sedan len med en body scrub följt av ett härligt kurbad. Kuren fortsätter med en härlig rygg och nackmassage som följs upp av en klassisk ansiktsbehandling, där även plockning av bryn ingår. När du ligger avslappnad i ansiktsmasken får du också njuta av en avslappande hårbottensmassage. Hela kuren avslutas med en fuktgivande bodylotion samt avslutande produkter i ansiktet.
 • LUGNA KUREN 1 tim 25 min 1195:-
  En underbar kur för dig som vill komma ner i varv och bara få njuta en stund. Kuren börjar i ett avkopplande kurbad, sedan mjukas musklerna upp i bastun. Därefter får du en mjuk och lugn topp till tå behandling.
 • SPA MED DUOBEHANDLING
  Dela en avkopplande spa upplevelse med någon som du tycker om, Kom och njut tillsammans medan ni blir ompysslande av oss. Ni blir omhändertagna av två terapeuter och ni kan välja mellan behandlingarna nedan.

  Lugna kuren 2 tim 1995:-
  Lyx Kuren 3 tim 25 min 3495:-