Boka tid!

Spa

Här hittar du alla sköna spabhenadlingar som du kan boka hos Nettan's


DAG SPA 

Samla tjej- eller grabb gänget, kollegorna eller ta med din käraste till en avkopplande och rogivande stund i vårt spa. Ta hand om er och unna er något utav det bästa – en skön behandling tillsammans med lite bubbel! Självklart skräddarsyr vi spa-stunden och behandlingarna så det passar just er!
Max antal 5 stycken. 

 • 2 timmar 595:- per person
  (i priset ingår en goddiebag med härliga produkter, värde 350:-)

  Du får tillgång till: Bastu, ångdusch och kurbad
  Du får låna: Morgonrock, tofflor, handduk och hårfön
  Du tar med: Badkläder

  Vi dukar upp med underbara behandlingsprodukter för ansikte och kropp och visar hur ni ska använda produkterna.

  Önskar ni att få serverat lite ost, kex och bubbel kan vi arrangera det till en kostnad av 139:- extra per person.

BEHANDLINGAR I VÅRT SPA 

 • KURBAD 20 min 495:- per person
  Vi fyller badet med vatten och vårdande badolja. Du får en härlig stund med massagestrålar, lugn musik och en härlig hårbottensmassage.
  I kombination med annan behandling 195:-
 • MINIKUR 60 min
  795:-
  Behandlingen inleds med ett vitaliserande bad, följt av en miniansiktsbehandling med rengöring, peeling och ansiktsmask. Behandlingen avslutas med en rygg och nackmassage.
 • KURBAD SPECIAL 1 tim 25 min  1195:-
  Denna lyxkur inleds med att tillföra värme till kroppen i bastun, du skrubbas sedan len med en body scrub följt av ett härligt kurbad. Behandlingen fortsätter med en härlig rygg och nackmassage.
  Kuren avslutas med en mini ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiktsmask och avslutande créme.
 • LYXKUR 2 timmar 25 min 1825:-
  Den här är en lyxkur utöver det vanliga. Något för dig som vill unna dig något speciellt. Denna lyxkur inleds med att tillföra värme till kroppen i bastun. du skrubbas sedan len med en body scrub följt av ett härligt kurbad. Kuren fortsätter med en härlig rygg och nackmassage som följs upp av en klassisk ansiktsbehandling, där även plockning av bryn ingår. När du ligger avslappnad i ansiktsmasken får du också njuta av en avslappande hårbottensmassage. Hela kuren avslutas med en fuktgivande bodylotion samt avslutande produkter i ansiktet.
 • LUGNA KUREN 1 tim 25 min 1195:-
  En underbar kur för dig som vill komma ner i varv och bara få njuta en stund. Kuren börjar i ett avkopplande kurbad, sedan mjukas musklerna upp i bastun. Därefter får du en mjuk och lugn helkroppsmassage. Behandlingen avslutas med en mini ansiktsbehandling.
 • SPA MED DUOBEHANDLING
  Dela en avkopplande spa upplevelse med någon som du tycker om, Kom och njut tillsammans medan ni blir ompysslande av oss. Ni blir omhändertagna växelvis av en terapeut och ni kan välja mellan behandlingarna nedan.
  Minikur 1 tim 25 min 1395:-
  Kurbad Special 2 tim 1995:-
  Lugna kuren 2 tim 1995:-
  Lyx Kuren 3 tim 25 min 3495:-