Hem - Behandlingar - Friskvård

Friskvård

Det går bra att utnyttja din friskvård hos oss. De behandlingar som går under friskvård hittar du nedan. Observera att friskvård är personligt och går inte att ge bort till någon annan. 

Vi är anslutna till Actiway, ePassi och Wellnet. Det går också bra att få ett skrivet kvitto av oss som du kan lämna till din arbetsgivare. 

Om du vill ta ut en större summa vid samma köp så kan du köpa ett friskvårskort hos oss som du kan nyttja på våra friskvårsbehandlingar. Kortet gäller i 6 månader. 

ePassi - Har du friskvård via ePassi så bokar du en tid som vanligt hos oss via bokadirekt eller genom att ringa oss på 013-163802. När du sedan kommer på din bokade tid visar du din legitimation och säger att du ska betala via ePassi eller köper via deras app.

Wellnet - Har du friskvård via Wellnet måste du själv gå in på Wellnet och köpa den behandlingen du vill boka. Du bokar sedan en tid via bokadirekt eller genom att ringa oss på 013-163802. Vid bokning behöver du inte uppge att du betalar via Wellnet. När du sedan kommer på din bokade tid berättar du att du betalar via Wellnet. Från den dagen du har köpt behandlingen på wellnet är den giltig i 90 dagar. 

OBS! Friskvård som är kopt på wellnet hos oss på Nettans hud och skönhetssalong går ej att nyttja hos Maria Tylindh (Tylindh - din massör) eller Erika Thorstensson (medicinsk fotvård) då de driver eget företag. Varmt välkommen att köpa i deras egna wellnetbutiker för behandling hos dem. 


PRISER

Friskvårdsbehandlingar

Massage 30 min 495:-
Massage 40 min 595:-
Massage 60 min 850:-
Topp till tå 895:-
Ansiktsmassage 40 min695:-
Pedikyr/fotvård 50 min 750:-
Pedikyr/fotvård 60 min 850:-
Pedikyr/fotvård 70 min950:-