Hem - Behandlingar - Medicinsk fotvård

Medicinsk fotvård

Medicinsk fotvård är en behandling där vi framförallt fokuserar på att jobba med de problem du behöver hjälp med. Det kan innebära förhårdnader, tjocka naglar, hudsprickor, liktorn, vårtor mm. Jag som utför din behandling har flerårig erfarenhet av medicinsk fotvård. Oavsett om det gäller diabetes, psoriasis, tjocka naglar, liktornar, nageltrång eller endast klippning av naglar så hjälper vi dig. 

Fotbad, konsultation, klippning & slipning av naglar samt flipning av förhårdnader samt behandling av ditt problemområde 

Denna behandling är för dig med större problem. Flera tjocka naglar, kraftiga förhårdnader, flertal liktornar, vårtor, flera nageltrång, flertalet hudsprickor eller psoriasis mm. 

Fotbad, konsultation, klippning & slipning av naglar, slipning av förhårdnader samt behandling av ditt problemområde. 

Denna behandling är för dig som har mer specifika problem, nån eller några tocka naglar, flera kraftiga förhårdnader, fåtalet liktornar, vårta, ett nageltrång mm. 

Denna behandling bokar du vanligtvis efter en konsultation med mig. Under denna behandling jobbar vi endast med ett specifikt problem. Det kan vara ett nageltrång, en eller två liktornar eller om du endast skulle behöva hjälp med klippning och slipning av naglar.


PRISER

Priser

Medicinsk fotvård 60 min 750:-
Medicinsk fotvård 40 min 650:-
Medicinsk fotvård delbehandling 20 min 375:-