Hem - Erbjudanden

Januari 2024 

Passa på att göra dig vårfin i håret, just nu erbjuder vi 10% rabatt hos vår frisör Camilla, erbjudandet gäller fram till 31/3- 24 och gäller på samtliga klipp och färgbehandlingar. 

 

Lifting Code ansiktsbehandling, 60min, 795:- (ord. pris 1050:-), erbjudandet gäller till 31/3- 24. 

Denna behandling passar alla hudtyper som är i behov av ökad fasthet och elasticitet och som samtidigt vill minska rynkor och fina linjer. 

Behandlingen verkar utfyllande på både torrhetslinjer och djupare rynkor och ger en omedelbart lyftande och plumpande effekt. Lifting Code behandlingen är perfekt att göra inför ett speciellt tillfälle, till exempel bröllop eller fest. Lider du av spänningshuvudvärk kan den djupgående massagen i denna behandling hjälpa till med att minska spänningar i ansiktet. För långvarigt resultat rekommenderar vi en kur, ca 1ggr/ veckan. 

DUOGlide (laser) 

Just nu får du 30% rabatt på coolpeel med vår nya maskin DUOGlide, erbjudandet gäller till 31/3- 24. 

  

Coolpeel är en laserbehandling där vi använder en skonsam typ av Co2 laser. Vi använder oss av maskinen duo glide från DEKA som är den senaste och mest avancerade Co2 lasern från. Det är endast DEKAs Co2 laser som kan leverera och kontrollera en så pass hög laserenergi i extremt korta pulser vilket leder maximala resultat med minimal läkningstid. 

Vi kan arbeta med: 

- Förstorade porer 
- Acne ärr 
- Pigmenteringar  
- Ojämn hudton och hudstruktur 
- Aktiv acne 
- Slapp hud 
- Fina linjer och rynkor 

Vi erbjuder även 20% rabatt på övriga behandlingar med vår DUOGlide-maskin. Erbjudandet gäller till 31/3- 24.  

Detta är en mera kraftfull behandling med laser, vi skräddarsyr behandlingen utifrån dina önskemål. Priset varierar beroende på hur kraftfull behandling vi gör.  

Vi kan arbeta med:  

- förstorade porer  

- Akneärr  

- Pigmenteringar  

- Ojämn hudton och hudstruktur  

- Aktiv acne  

- Slapp hud  

- Fina linjer och rynkor  

- Borttagning av leverfläck eller fibrom  

- Operationsärr  

- Bristningar  

- Lös hud

 

 

 

 

 

 

.