Hem - Våra produkter

Våra produkter

Medik8

Medik8 är ett professionellt hudvårdsmärke vilket betyder att produkterna säljs via professionella kanaler som läkarmottagningar, hudvårdskliniker, medicinskt spa och premiumspa samt utvalda specialistwebbplatser som säljer professionella märken. Medik8 har vuxit till ett världskänt varumärke som förespråkas av dermatologer, läkare och professionella hudvårdsspecialister. Trots sin relativt unga ålder är Medik8 erkänt som ett världsledande märke inom cosmeceuticals och finns i nuläget i 37 länder. 
Alla våra kemiska peelingar utförs med Medik8s produkter av Medik8 certifierade hudterapeuter.

Bioline

Bioline från Italien har under 40 år skapat innovation efter innovation. Produkter så unika att konsumenten älskar, köper och rekommenderar Bioline år efter år. Bioline skapar aktiv hudvård för dig som vill se snabba resultat på din hud. Dessutom erbjuder Bioline de senaste behandlingsteknikerna för alla hudtyper, med det bästa från naturen och det senaste inom vetenskapen.
Varje produkt är unik med högsta koncentration av aktiva ingredienser som ger snabba resultat. Upplev Biolines exklusiva behandlingar och produkter för ansikte och kropp med personliga lösningar för just dig och dina behov.

PÜR

PÜR Cosmetics är The Complexion Authority, mineralmakeup med ett syfte: att förbättra din hud. Samtliga produkter är formulerade med hudvårdande ingredienser som verkligen hjälper till att förbättra din huds utseende.
PÜRs unika Ceretin-komplex kombinerar vårdande retinol med effektivt återfuktande ceramider för bättre hud över tid. Formulan är kliniskt testad och innehåller den senaste anti-age-teknologin som kapslar in aktiva nyckelingredienser för att reducera och motverka ålderstecken. Studier visar att genom att använda produkterna kan man få friskare hud på 60 dagar. PÜR är dessutom Cruelty Free, talkfritt, parabenfritt, petrolatum/vaselinfritt, fri från mineralolja, SLS-fri, glutenfritt. PÜR Cosmetics är för alla som vill vara naturligt vackra och samtidigt ta hand om sin hud.

Dermalogica

Dermalogica är utvecklat med hänsyn till det stressade, moderna liv många lever och de konsekvenser det kan ha på huden. Hos Dermalogica finns inga tidskrävande hudvårdsrutiner eller produkter i påkostade förpackningar. Jane skapade en hudvårdsserie som inte innehåller komedogena ingredienser, dvs sådana som täpper till huden och därmed framkallar pormaskar. Produkterna är därför fria från tilltäppande mineraloljor, de innehåller heller inte allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande S.D.-alkohol.

Dermalogica har skapat en revolution inom hudvård och används av såväl celebriteter i Hollywood som av professionella inom hudvård. Dermalogicas hängivenhet inom professionell hudvård återspeglas genom kraftfulla produkter i enkla förpackningar, med tyngdpunkt på hudvårdsutbildning, hela tiden genom Janes vision – intelligenta produkter till intelligenta användare.

Jane Iredale

Mineralbaserad makeup som är framtagen för att vårda och fokusera på din hud. Jane startade märket 1994 och lade direkt fokus på hudhälsa. Tack vare sin bakgrund som makeupartist visste hon hur viktigt det är att ha en frisk bas att arbeta på. Makeup ska vara kul och få dig att bli glad och framhäva dina ansiktsdrag och din naturliga skönhet. Märket är omtyckt världen över av hudterapeuter så väl som sminknördar.

OPI 

OPI´s berömda nagellack finns i över 400 vackra nyanser
och säljs i fler än 70 länder. OPI´s nagellack är internationellt kända
för sin otroligt höga kvalitet och vinner ständigt priser och Bäst i Test.
Lacken är mycket enkla att applicera, ger en blank och elegant yta
och är mycket slitstarka vilket ger ett mer hållbart resultat.

Marc Inbane

Marc Inbane är ett holländskt skönhetsföretag som är specialiserat på kosmetik och skönhetsprodukter av högsta kvalitet. Produkterna säljs över hela världen genom skönhetssalonger.
Med vår hektiska livsstil, begränsade soltimmar och skadlig UV-strålning var idén om en naturlig solspray född: ett friskt och säkert sätt att få en naturlig semestersolbränna året runt.
 

Real Techniques 

Real Techniques makeupborstar är designade av den världsberömda makeupartisten och bloggaren Samantha Chapman. Samantha har arbetat för stora varumärken som MAC, Chanel och Shu Uemura, och är en auktoritet i den internationella mode- och skönhetsvärlden.